Vinn en ny frisyr

Nu kan du liksom våra gör om dig modeller i Handla i Luleå vinna en ny frisyr.

Här har ni ett exempelbild på vad som vi gjorde i Handla i Luleå:

Före bilder på Johhny och Daniela:

Här kommer efterbilden som Ztudio.se tagit :Nu kan du vinna en helt ny frisyr.

För att delta i tävlingen.

1. skriv vad du vill göra med ditt hår
2. skriv varför just du behöver en hår make-over
3. öka dina vinst chanser och kommentera varje dag
4. lägg gärna till oss på bloglovin
5. Har du blogg länka till våran blogg.

Vinnaren står för resan till och från salongen.

Vinnaren dras den 10 april och vinsten tas ut senast den 1 maj 2010.

Lycka till!!!

 

2010-03-21 @ 21:01:47 Tävlingar Permalink


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej jag vill vara med och tävla om en hårmakeover !

Jag skulle vilja klippa håret lite på längden eftersom mina toppar har blivit väldigt slitna på sista tiden, vet inte varför. Och sen kanske klippa upp det lite mera uppklippt än vad jag redan har,för jag har ingen volym alls i mitt hår. och så skulle jag vilja ha någon slags lugg, kanske en snelugg men jag är inte säker.Jag behöver det för att mitt hår och min frisyr ser väldigt tråkig ut, och som sagt har det blivit lite slitet. har aldrig haft lugg heller men är så sugen på att skaffa det nu så det skulle vara kul att få lite ändring :) ps. har ingen blogg tyvärr så kan inte länka

2010-03-21 @ 21:58:52
Postat av: Anna

jag vill jättegärna bli omgjord. skulle vilja få längre hår. :p hade lång hår förut men klippte mig ungeför till axlarna och det ångrar jag för nu kan jag inte få så långt hår längre. :( vilket är tråkigt. skulle gärna vilja ha någon annan färg för nu är jag brunhårig och det är så jämnlångt och tråkigt. när man är arbetslös och har en inkomst på 0 kronor så är det svårt att lägga pengar på hår..

2010-03-21 @ 22:03:25
URL: http://annaeengstrom.blogg.se/
Postat av: Victoria

Kära Xtremebeauty.

Jag är jättegärna med o tävlar om en ny frisyr.

Jag har redan er på bloglovin' & har länkat från min blogg, nu till vad jag vill vinna o varför:När jag gick sista året på gymnasiet hade jag långt, mörkblondt o tjock hår, sen fick jag för mig att jag var less o ville ha en förändring, vilket resulterade i att jag ställde mig på toaletten o klippte av det själv.. såg ut som ett fågelbo innan jag fick farsan o betala en klippning hos frisören.. men inte gjorde jag vad jag kunde kan för o rädda de, utan nej.. jag klippte mig som kort som en pojke o intalade mig själv att de var skönt o slippa håret under alla innebandysammanhang..Nu är mitt nuvarande hår till axlarna o alldelens för mörkt.

Färgade desperat min ljusa utväxt några timmar innan jag skulle på fest, o självklart blev den mörkbruna färgen jag hade valt, istället svart, o så hade jag massa färg i pannan som inte gick bort så jag klippte lugg..Jag saknar att ha lite längre hår så det skulle jag vilja ha, o jag skulle vilja ha lite ljusare hår.. mellanbrunt med eventuella ljusare/mörkare nyanser.. framförallt nu när det börjar bli vår!Stor kram!

2010-03-21 @ 22:25:20
URL: http://slowjam.blogg.se/
Postat av: Susann Andersson

Hej, jag vill vara med och tävla åt min dotter som länge velat sätta in lite löshår, för tjockare, fylligare look.

Hon är blond och har alltid slingat håret hemma pga. det är så dyrt att göra det på salong, därför skulle det vara roligt om hon fick göra slingor hos proffs en gång.

En vår makeover är alltid roligt!!Från en mamma som vill överaska sin dotter.

2010-03-22 @ 19:40:11
Postat av: Elina

Hej Maria!Jag skulle vilja klippa en frisyr som ramar in mitt ansikte lite mer. Kanske en rak lugg, och så skära till "kanterna" längs med kinderna. Jag skulle även vilja ha en bred effektslinga i/vid luggen.Anledningen till att jag vill ha en liten make-over är för att jag ska med familjen till Malaysia den 14 april, eftersom min bror ska gifta sig på stranden där (finns att läsa om det i min blogg). Så jag skulle vilja få en snygg frisyr till bröllopet.Jag har ju haft din blogg på bloglovin väldigt länge nu, och lika länge har jag haft en länk till din blogg under menyn "länkar".Hoppas på tur :)Ha det bra!

2010-03-22 @ 22:52:37
URL: http://xxelinaxx.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej.

Vill också vara med och tävla!Varför vill jag vinna? Jo jag håller på att spara ut till långt hår och det funkar okej, men mitt hår har varit uppklippt så det har 3 olika längder nu. Skulle vilja ha allt jämlångt, mha löshår? Sen har jag ju luggen också, den skulle gärna få bli lite sne och ut tunnad och inte bara hänga som en tung gardin framför ögonen :-)

2010-03-24 @ 12:58:09
URL: http://memorybyme.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag vet inte om du menade att man skulle skriva vad man vill ha för frisyr varje dag, när du skrev att man kunde kommentera varje dag för att öka chanserna, men jag gör det iaf :)Jag skulle vilja klippa en frisyr som ramar in mitt ansikte lite mer. Kanske en rak lugg, och så skära till "kanterna" längs med kinderna. Jag skulle även vilja ha en bred effektslinga i/vid luggen.Anledningen till att jag vill ha en liten make-over är för att jag ska med familjen till Malaysia den 14 april, eftersom min bror ska gifta sig på stranden där (finns att läsa om det i min blogg). Så jag skulle vilja få en snygg frisyr till bröllopet.Jag har ju haft din blogg på bloglovin väldigt länge nu, och lika länge har jag haft en länk till din blogg under menyn "länkar".Hoppas på tur :)Ha det bra!

2010-03-24 @ 21:04:41
URL: http://xxelinaxx.blogg.se/
Postat av: Ensamstående Mamman

Hej!

Skulle vilja få en heldag för bara mig och få mitt hår omgjort,skulle gärna få de förlängt lite och färgat i några häftiga färger ej rädd för att förändra mig,som ensamstående förälder så unnar man sig sällan något utan barnet går i första hand.

Mvh Stina

2010-03-24 @ 22:25:14
Postat av: Madelene

Hejsan!Jag vill vara med i tävlingen om en ny frisyr.

Har lagt till dig på min blogg och blivit bloggloving prenumerant också.Jag skulle vilja ha en ny frisyr som passar mitt nya utseende, Jag har nämligen gått ner över 25kg och jag känner att att mitt hår inte passar in med mitt nya utseende.

Jag har många ideer vad jag skulle vilja göra med mitt hår. klippa det kort , klippa upp det i olika längder , färga det i många olika härliga färger , förlänga håret. Problemet är väl att man inte vet vad som skulle passa bäst , jag låter frisören bestäma vad som blir bäst. Jag har aldig varit rädda att klippa eller färga mitt hår.

Skulle var jätte kul att vinna och sen få komma hem till sambon och vara snygg i håret.

MVH Madelene

2010-03-25 @ 11:45:33
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Madelene

Måste bara komentera hur snygga paret blev efter makeovern... helt otroligt läkra.. Vilken skillnad på tjeje när hon blev ljus hårig..

2010-03-25 @ 11:48:03
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: bitte

Hej vill du rösta på mitt bidrag i Nellys bikinitävling.

Kan även själv göra ett eget bidrag.Här är länken ifall du vill hjälpa till..http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=xrUPw7OXpi1Ztl35pVHhfyPi#bikiniGallery

2010-03-25 @ 21:05:39
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Madelene

Har funderat mycket på frisyrer sen i går.. gud jag blir helt uppe i varav för såna här tävlingar. Det är så himla kul att det finns.

Tänk att ha långt lokigt hår eller ha en kort rockig frisyr .. jag tankarna är överallt just nu =0) Ha en härlig dag.

2010-03-26 @ 08:07:04
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: josefin

Hejhej!Vem hade inte velat vinna en ny frisyr?

Jag har lagt in en länk på min blogg för överigt. Här kommer min anledning till varför jag tycker att jag ska vinna..Jag har långt hår, har blivit för bekväm i det och har oftast nu för tiden bara uppsatt för att jag inte orkar göra något åt det.

Man orkar inte fixa till det eftersom det känns som att det bara ligger och är tråkigt. Ser ut som att jag kommer in från ett oväder bestående av regn.

Färgen ska vi inte ens tala om. Den är 439582 olika färger och har en snygg rottfärgad utväxt.Kan berätta en rolig grej som hände här om natten som jag inte än fixat till.

Jag drömde den natten att jag stod framför spegeln inne på toaletten och kollade mig i spegeln och sa för mig själv: jag måste göra något med mitt hår!

I min dröm klippte jag i mitt hår med en sax. När jag vaknade hade jag panik, kände efter så att håret var kvar.. vilket det var, pjuu!Nu till det galna..

Jag skulle stiga upp för att göra alla morgonrutiner. När jag öppnade sovrumms dörren ligger en sax på vardagsrums golvet.

Blev väldigt fundersam över det och satte tillbaka den i lådan där den ska vara.

Samtidigt ser jag hur det lyser på toan, blev irriterad på min pojkvän för jag trodde de var han som glömt släcka lampan när han for till jobbet.

När jag går in på toan för att släcka lampan så ser jag till min stora förvåning en stooor bunt hår i tvättstället.

Jag hade sovit i en hästsvans den natten och jag slet bort håret från snodden och fick panik när jag såg att höger sida var lite mindre än en decimeter kortare än på vänster sida. Fick panik och sprang runt som en duracell kanin i lägenheten och visste inte vad jag skulle göra. Jag skulle ju iväg och jobba!

I all panik så tar jag fram saxen, denna gång medvetet och försöker klippa till det hyffsat jämt innan jag brummade iväg till jobbet.Snälla.. låt mig vinna denna tävling!

Hade varit evigt tacksam.. Kram /Josefin

2010-03-27 @ 00:29:19
URL: http://josefajnn.blogg.se/
Postat av: Madelene

Härliga lördag dag.. men ingen sol tyvär...Är på väg till och träna .. har gått ner ännu mer nu 26,5kg

2010-03-27 @ 08:13:46
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Madelene

Ja i dag är det ingen ide att försöka fixa håret.. med detta snöande och blåsande kommer man ändå se ut som en häxa från blåkulla.

2010-03-28 @ 09:20:05
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Madelene

Slutat snöa har det äntligen..för denna gång.. ska hämta svärföräldrana på flyget i morgon, de kommer dem hem från tre veckor i thailand , lite brun dem kommer vara.. så nu skulle man behöva sola också.. känner allt just nu gör att man ser sjuk ut.. man är vit som ett spöke risig i håret som ett penntroll och som en zombi i ansiktet utan smink..=0)

2010-03-29 @ 09:57:28
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Karin

Hej!

Önskar hjälp och tips på vad jag ska göra med mitt hår!

Jag har själv slingat det ljust ett antal gånger och nu ser det mest ut som en risbastu!

Vill ha förslag på vad jag ska göra med det! Är i grund och botten råttfärgsmörk!!!Har nu gjort ett blogginlägg och blivit bloggloving prenumerant också.Hoppas, hoppas, hoppas att jag blir den lycklige!/Karin

2010-03-29 @ 23:34:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/lillakarinsblogg
Postat av: Mari

HEJJag är givetvis gärna med och tävlar..jag har redan er på bloglovin..har hunnit länka från min blogg..

varför vill jag vinna då..

Jag skulle verkligen behöva något nytt..känner mig lite grå och tråkig..som många andra som precis fått barn...är ofta mörkhårig under vintern och gärna ljusare på somamren. Just nu är det ngt mitt emellan...jag skulle alltså vilja göra håret ljusare...grymt sugen på att testa extentions..eller kanske en permanent..har världens rakaste hår...få lite volym..jag e i och för sig öppen för det mesta...

2010-03-30 @ 09:01:32
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Madelene

Ja i dag kommer jag in hos er.. ska fixa naglarna hos kicki..

2010-03-30 @ 10:04:02
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Ida

Hej

Jag är öppen för alla förslag klippning, hårförlängning/utfyllnad, slingor, färg ja vad som helst. Är så less på mitt platta, tunna, dassiga hår. Vill ju se ut som en "heting" nu när våren kommer =) Jag hoppas hoppas håller alla tummar och tår att jag ska ha tur nån gång :)

Tyvärr har jag ingen blogg så jag kan länka men jag kommer tipsa alla mina vänner.

2010-03-30 @ 19:04:45
Postat av: Madelene

Blev jätte nöjd med naglarna.....=0)

Funderat lite mer på olika hår... kanske att ha under håret i en färg och över håret i en med massa slingon .. ja som jag sa tidigare jag har många ider men vet ju inte vad som funkar och vad som är inne nu ...

2010-03-31 @ 08:33:29
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Mari

ny dag nya möjligheter ;)

2010-03-31 @ 09:38:53
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag vill fortfarande vara med och tävla om en ny frisyr! :) Hade varit en perfekt present i efterskott, fyller ju år den 3 april :)

2010-03-31 @ 20:07:32
URL: http://xxelinaxx.blogg.se/
Postat av: Madelene

Go morgon go morgon.. Rosa torsdag här nu härligt....Å det regnar...

Pratade med en tjej kompis i går som värkligen också skulle behöva vinna denna tävlig och jag sa att hon skulle anmäla sig här på bloggen.. hoppas hon gör det..

2010-04-01 @ 08:04:58
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Mari

Glad Påsk!

:)

2010-04-01 @ 09:25:01
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Madelene

Nu är vi inne på långfredag.. så härligt med påsk ledigt... Ska och skotta snö till jag svimmar av utmattning nä.. skoja bara men skotta ska jag..

2010-04-02 @ 09:00:15
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Karin

Skönt att det är påsklov och alla är lediga, inga måsten bara vara!!!

Glad Påsk!

2010-04-02 @ 16:32:37
URL: http://blogg.aftonbladet.se/lillakarinsblogg
Postat av: Mari

Hejja mig ;)

Kram

2010-04-02 @ 21:57:56
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: madde

God morgon.. hoppas solen lysser hos er... här är det mulet och ändå ganska varmt.. Ska snart ut på en lång promenad.. härligt ska det bli.. hoppas solen hinner titta fram en liten stunde i dag..

2010-04-03 @ 08:28:06
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: madelene

ingen sol i dag igen... men det gör inte så mycket...

2010-04-04 @ 08:45:56
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Mari

Hejja Hejja ;)

2010-04-04 @ 11:38:16
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Madelene

Nu är jag hemma igen efter en härlig påsk helg.. hoppas du har haft en bra helg..

2010-04-05 @ 07:55:04
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Mari

hejja, hejja hejja mig ;)

2010-04-05 @ 19:44:20
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Madelene

Nu är Lång helgen slut.. å påsken är över känns lite tråkigt.

Men det har varit en mycket trevlig helg hoppas du också har haft det bra.

2010-04-06 @ 09:00:02
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Om jag skulle vinna den här tävlingen skulle jag vilja göra blonda slingor och få en sommrigare frisyr, fast jag är öppen för förslag ;)

Min naturliga hårfärg som jag har nu är lite... grå, inte så roligt alltså. Jag har inte klippt mej på över ett halvår nu och inte färga eller slinga det på över 2 år, så det behövs verkligen nu!! Jag har även väldigt tjockt hår och det skulle vara skönt att få bort lite nu när våren närmar sig och göra en lite sommrigare frisyr :)Mitt hår är alltid uppsatt eftersom det är så tråkigt och grått, jag behöver lite förändring och färg helt enkelt!!!:D

Dock har jag inte råd att gå till frisören och bleka slingor, då jag är student med begränsad budget, och att bleka hemma brukar vara en väldigt dålig ide! :)Jag håller tummarna att jag ska vinna den här hårmakeover. Har ingen blogg, tyvärr, men jag tipar självklart mina vänner om denna blogg :DHoppas jag blir den lyckliga (och snart väldigt snygga) vinnaren!!!Kramar!!! :D

2010-04-06 @ 13:14:41
Postat av: Emma

Håller fortfarande tummarna :) Hoppas hoppas hoppas!!!Kram

2010-04-06 @ 16:08:12
Postat av: Madelene

Go morgon..

Nu är det snart dragning av tävlingen.. härligt ändat 3 dagar kvar

2010-04-07 @ 08:27:40
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Victoria

hej igen!=))jag tror jag ändrat mig angående vad jag vill göra med mitt hår.. eller inte ändrat mig men lägger till en grejjjag har funderat på en sidecut men behöver en spark i arlset o ngn som säger att de skulle passa mig =D.. fast jag vill ändå ha längd på resterande hår.. o nån annan färg

men sidcut o en skuren snedlugg.. lite rockruffsigt=)snart avgörs det!=)KRAAAM

ps. har redan er på bloglovin', o skrivit på min blogg! =)

2010-04-07 @ 19:00:38
URL: http://slowjam.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, snart utses vinnaren!!! Hoppas hoppas hoppas...

håller tummarna :D

2010-04-07 @ 19:33:17
Postat av: victoria

hooooppas hoppas hoppas!o hoppas för den delen att solen kunde ta o titta fram lite nu..

2010-04-08 @ 09:44:07
URL: http://slowjam.blogg.se/
Postat av: Madelene

Nedräkningen är i full gång.. 2 dagar kvar.. Jag vill så gärna vinna... hoppas hoppas...

2010-04-08 @ 10:08:51
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Om 2 dagar utses vinnaren!!! :D

Hoppas allt löser sig med din dator, hatar när tekniken krånglar (jag är i och för sig väldigt oteknisk).Kram!

2010-04-08 @ 11:04:35
Postat av: Elin Nagander

Hej!

Om jag skulle vinna tävlingen så skulle jag gärna vilja göra håret sommarfint med slingor :)

Skulle också vilja ha mer volym, kanske er hårförtjockning ;)

Vill jättegärna vinna denna tävling då mitt hår är såå slitet just nu, och är inte alls nöjd med min färg.

Hoppas!

Mvh

Elin

2010-04-08 @ 14:36:28
URL: http://elinnagander.blogg.se/
Postat av: Mari

one more time :)

2010-04-08 @ 14:49:53
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Madelene

oj vad det börjar bli många kommentarer.. chansen att vinna minskar mer och mer och i morgon är det dragning... ja jag håller tummarna för mig själv..

2010-04-09 @ 07:18:54
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Imorgon utses vinnaren! :DHåller (fortfarande) tummar och tår! ;)

2010-04-09 @ 11:29:57
Postat av: Stina

Hmmm.. vad skulle jag vilja göra med mitt hår?! Jag känner mig helt öppen för stora förändringar nu och skulle nog kunna tänka mig nästan vad som helst utan att raka huvudet =P Ny färg/färger, lockar,hårförlängning, kortare, nån rolig frisyr...ja exprimentera lite skulle vara kul, eller rättare sagt - låta någon annan exprimentera med mitt hår, har väl testat rätt mkt själv med halvdana resultat... =P2010-04-09 @ 19:54:54
URL: http://www.bustrollenochmamman.bloggproffs.se
Postat av: Madelene

Å dagen D är här... härligt

Som jag har skrivit tidigare jag vill att mitt blir en total föränring till vad det är i dag.. de får bli långt kort olika färger.. ja jag låter frisören bestämma vad som passar bäst..

Jo och nu kan jag komma i ett par jeans som jag inte kunna ha sen 2006.. å så har jag lyckats gå ner nästan 30kg nu.. är å himmla lycklig.. därför skulle det vara härligt med en ny frisyr eftersom jag inte kan köpa kläder att fira med när jag går ner för nästa månad kan jag inte ha dem , men en frisyr består lite längre..

Jo och så har jag kolla upp det där om din dator med mitt data profs.. men han trodde inte det gick att göra så som jag sa..sorry

2010-04-10 @ 10:01:06
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Madelene

En till kommentar ... där jag röstar på mig själv kommer här... ha det skönt i solen..

2010-04-11 @ 11:02:32
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se
Postat av: Madelene

Hej på er.

Oj ni har mnga kommentarer att läsa igenom.. Lycka till =0)

2010-04-12 @ 08:33:24
URL: http://madeleneblogg.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0